Against Me!: The Original Cowboy

cover-againstme-theoriginalcowboy-2009-300x300

Nyt gammelt fra Against Me!

The Original Cowboy består af demoer indspillet op til albummet The Eternal Cowboy, der udkom tilbage i juli 2003. Against Me!-sanger Tom Gabel bliver citeret for følgende inde på Fat Wreck Chords hjemmeside:

Recorded and mixed in only a couple of hours, The Original Cowboy was only meant to be a trial run, but, listening to it today, there’s a part of me that feels foolish for ever recording these songs a second time.

Den primære forskel på de nyudsendte demoer og det originale album er, at demoerne fremstår mere upolerede og lige på, mens længden på sangene og melodierne er stort set de samme. Derfor vil The Original Cowboy også primært være for fans, der gerne vil høre hvordan sangene lød fra starten af. Udover “Sink, Florida, Sink” er alle numrene fra The Eternal Cowboy at finde på The Original Cowboy og sange som “Mutiny On The Electronic Bay”, “T.S.R.” og særligt den akustiske “Cavalier Eternal” er faktisk bedre end de originale albumversioner. For gamle fans er det formentligt også rart at høre et lidt mere beskidt Against Me! end det var tilfældet på deres forrige og ganske udmærkede New Wave (2007).

Against Me! planlægger i øvrigt at gå i studiet for at indspille et nyt album sammen med Butch Vig, der udover at være trommeslager i Garbage også har produceret for navne som Sonic Youth, Smashing Pumpkins, Green Day og ikke mindst Nirvanas Nevermind (1991).

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar