Lagwagon: I Think My Older Brother Used To Listen To Lagwagon


Lagwagon fortsætter derudaf

Lagwagon var det første band til at skrive kontrakt med Fat Wreck Chords, og de har siden været et af punkselskabets flagskibe. Debuten, Duh, udkom i 1994 og siden har bandet udgivet en lang række album på Fat Wreck Chords, og med I Think My Older Brother Used To Listen To Lagwagon er de nu klar med sin første EP.

Den nye EP indeholder syv numre, der til sammen når op på knap 20 minutter. Musikken er den samme som altid! Festlig skatepunk med masser af solskin, gode melodier, der skifter mellem det langsomme og det hurtige med skærende guitarer, galopperende trommer og Joey Capes karakteristiske vokal – der vel nok er det bedste ved Lagwagon. Ingen af numrene på den nye EP når op på siden af det bedste Lagwagon har leveret i deres lange karriere, men der er til gengæld heller ingen, der ikke står distancen. Det er solidt håndværk og lidt til.

Nummeret ”Errand” er klassisk California-punk, ”Memoirs and Landmines” er pop-punk, og så er der ”Live It Down”, der starter stille, for lidt over midtvejs at bryde ud i det punk-nummer det er. Det hele er dog klassisk Lagwagon – ikke mindst åbneren, ”B Side”, der næsten ikke kan lyde mere af Lagwagon end det gør. Det skulle da lige være det efterfølgende ”No Little Pills”.

Alt i alt er I Think My Older Brother Used To Listen To Lagwagon klassisk Lagwagon. Så kan man lide de efterhånden aldrende drenge, så er denne EP bestemt en investering værd!

Den 29. september udgiver Bad Taste Records forsanger Joey Capes et soloalbum.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar