Fu Manchu – Video-interview

fumanchu-press2009-565x377

Diskant.dk har mødt Bob Balch fra stoner bandet Fu Manchu på Kulturbolaget i Malmø, da bandet for nylig var på besøg i Europa. Fu Manchu kan i år fejre deres 20-års jubilæum, og derfor virkede det helt naturligt at få en sludder med hr. Balch.

Interviewet ligger i to dele, og i første del taler Bob Balch om den nye plade Signs Of Infinite Power, bandets 20-års jbilæum, live-scenen i USA vs Europa og sit site Playthisriff.com.  I anden del laver Balch en komplet gennemgang af Fu Manchus bagkatalog med dertil hørende anekdoter.

Fu Manchu-interview – part 1:

Fu Manchu-interview – part 2:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar