John Garcia – Video-interview

En Kyuss reunion har været mange stonerrock-fans våde drengedrøm de sidste 15 år. Kyuss er nemlig stadig kongerne af ørkenrock, selvom de gik i opløsning i 1995. Bandets medlemmer fortsatte i andre bands som bl.a. Fu Manchu, Queens Of The Stoneage, Unida og Mondo Generator, så det er vel næppe helt forkert at se Kyuss som et af de vigtigste bands inden for stonerrocken.

Bandets Blues For The Red Sun er da også netop havnet på en 19. plads på Diskant.dks liste over 90’ernes bedste albums, så et eller andet har de gjort rigtigt. Du kan læse anmeldelsen her!

Men når man nu ikke kan få den helt ægte vare, må man jo nøjes med det næstbedste. Kyuss sanger John Garcia er nemlig netop nu på tour med lejet personnel under “Garcia Plays Kyuss”-fanerne , og i den forbindelse fik Diskant.dk sig lige en snak med amerikaneren om både hans gamle og nye band.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar