Porcupine Tree – Video-interview

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

I forbindelse med Porcupine Trees seneste koncert på Store Vega i København d. 18. oktober tog Diskant.dk sig en sludder med trommeslager Gavin Harrison, der tre år i træk er kåret som årets prog-rock-trommeslager i UK. Og ud over at være en del af Porcupine Tree, er Mr. Harrison også en yderst sympatisk og velformuleret ambassadør for den tekniske, nærmest jazzede progressive rocklyd. I interviewet med Diskant.dk fortæller Harrison om samarbejdet med Steven Wilson, om at være session drummer for et hav af musikere, om at køre en tur på cyklen, når hørmen i tourbussen bliver for lummer og om en masse andet.

Porcupine Tree-interview – Part 1

Porcupine Tree-interview – Part 2

Credits:
Interview: Carsten Meedom
Foto + klip: Claus Michaelsen

Tags from the story
,

2 kommentarer

  • Fedt med videointerview!! Personligt vil jeg gerne høre spørgsmålene fra intervieweren, det giver en bedre dynamik og interessen holdes fangen hele vejen, men cool tiltag med levende billeder.

  • Fedt med videointerview. Klart noget der skal satses på fremover som supplement til det skrevne.

    Det er en cool setting dér, men vær ikke bange for at at publicere noget der ikke er så stylet, velproduceret og gennemklippet. Lad det hellere være hurtigt og fleksibelt – i længden er det også sjovere at se.

    Well – keep up the good work.

    /L

Skriv et svar