Danko Jones – Video-interview

Danko Jones på Copenhell 2010 (Foto: Claus Michaelsen)

Canadiske Danko Jones er rockens frække dreng. Deres højpotente blues-inspirerede boogie-rock har været grundstammen siden første plade, men på den forrige plade Never Too Loud, var lyden dog blevet en anelse for poleret. Det resulterede i en stribe af dårlige anmeldelser – Danko Jones havde simpelthen mistet den kant og frækhed der var deres varemærke.

Derfor var det med en vis spænding, da deres seneste udgivelse Below The Belt kom på gaden. Ville bandet være i stand til at finde tilbage til den energi de tidligere havde haft? Heldigvis er Below The Belt et skridt i den rigtige retning. Lyden er igen mere skramlet og sangskrivningen er atter “in your face”. Danko Jones er med andre ord tilbage der hvor vi kender dem.

Derfor var det naturligt at tage en snak med Danko Jones, da bandet for nyligt gæstede metalfestivalen Copenhell. Det blev bl.a. til en snak om den nye plade, udvikling og den canadiske musikscene.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar