SLUT: Skullclub-konkurrence

I samarbejde med Stone Solid Press sætter diskant.dk tre eksemplarer af Skullclubs nye album på højkant.

Danske Skullclub høstede for nyligt en fin anmeldelse for albummet Død og Kritte her på siden. Anmelderen skrev blandt andet følgende:

På blot fem skæringer og 13 minutter og 18 sekunder, leverer kvartetten fra Kolding en svedig omgang power rock’n’roll af den befriende, beskidte og ligefremme facon. Der bliver knoklet igennem med en sovset og rå rocklyd, der indeholder adskillige ingredienser til at få enhver festgryde til at boble og syde.

Kunne du tænke dig at kunne læne dig tilbage i sofaen og lytte til hvordan sådan en festgryde lyder, så har du her muligheden for at vinde et eksemplar af cd’en. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest fredag den 2. december.

Fra hvilken by kommer Skullclub?

1) Kolding
2) Esbjerg
3) København

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.