SLUT: Alphapistolas-konkurrence

alphapistola-dk-presse2009-565x350

I samarbejde med Stone Solid Press sætter diskant.dk nu 5 eksemplarer af Alphapistolas debut-ep på højkant.

Det støvede danske rockband Alphapistola udgiver deres debut-ep den 26. februar. Bandnavnet er efter sigende taget fra en bande, der hærgede nær den mexicansk-amerikanske grænse i midten af 1800-tallet, og det er i lyset af dette, at man skal lytte til sangene på Alphapistolas nye ep.

Lyder dette interessant og kunne du tænke dig at få fingre i et eksemplar af Alphapistolas ep, så send blot en mail til redaktion@diskant.dk og kryds fingre for at blive udtrukket. Vi skal have mailen senest fredag den 13. marts, mærket ”Alphapistolas”.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars