SLUT: Volbeat-konkurrence

Foto: Lars Asmussen

I samarbejde med EMI Music sætter vi 3 eksemplarer af Volbeat’s nye album Beyond Heaven/Above Hell på højkant.

Volbeat har i årenes løb høstet rigtig gode anmeldelser her på diskant.dk. Deres nye fik dog en lidt hård medfart – som det også har været tilfældet andre steder i den danske presse. I udlandet er anmeldelserne dog anderledes positive, så det er bestemt ikke et enigt anmelderkorps, der i de seneste uger har bedømt albummet.

Hvis du ikke selv har haft muligheden for at bedømme Beyond Heaven/Above Hell, så har du nu chancen for at vinde et eksemplar og lytte til det alt det du vil. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest lørdag d. 9. oktober.

Hvad hedder Volbeats debut fra 2005?

a) Rock the Rebel/Metal the Devil
b) The Strength / The Sound / The Songs

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar