Giants Of Rock 2005: Slayer

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Denne aftens hårdeste band var uden tvivl Slayer, der nærmest fejede de andre bands af scenen.

Med klassikeren “South of Heaven” blev en særdeles hårdtslående koncert skudt igang, og det var tydeligt at Tom Araya, Jeff Hanneman, Kerry King og Dave Lombardo var i topform. Der blev headbanget, poseret og løbet rundt på scenen, og det var svært at se, at Slayer består af en flok halvgamle mænd. Kerry King og Jeff Hannemans hvinende soler skar sig gennem knolden på publikum, mens Tom Arayas vokal var brutal som den plejer. Som altid føltes Dave Lombardos præcise trommespil som en knytnæve i ansigtet på alle dem, der mener at Lars Ulrich er en fantastisk trommeslager – gæt igen.

Koncerten bød på en god blandning af numre fra Slayers plader, og med klassikere som “War Ensemble”, “Post Mortem” og “Angel of Deatth”, var der ingen grund til utilfredshed blandt publikum. Tværtimod, så gik Slayer rent ind hos det blandede publikum. De gamle drenge på tribunerne frydede sig over genkendelsen, mens de unge piger og drenge i pitten foran scenen måtte sande at deres forældres generation så sandelig også forstå at spille brutal musik.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars