05.07.08 – Dillinger Escape Plan – Odeon, Roskilde Festival

dillingerescapeplan-presse2008-fotokthompson-565x377

Musikalsk kaos indtog Roskilde Festivalen

Med vanlig energi gav Dillinger Escape Plan et brag af en metallisk oplevelse da de fyrede den måske mest balstyriske koncert på dette års Roskilde Festival. Tempoet skiftede konstant og sanger/screamer Greg Puciato løb rundt på scenen mens han sendte kaskader af vildskab ud til publikum. Han befandt sig tydeligvis godt på den store scene. Det samme gjorde resten af bandet, og flere gange fandt man et af medlemmerne oven på et af højtaler-tårnene eller hoppende ud over trommesættet.

Det imponerende ved Dillinger Escape Plan er, at vildskaben ikke går ud over musikken. De spillede tight og melodierne trådte flot frem. Dog skal man nok kende noget til genren og bandets albums for at det ikke bliver rodet. For midt i al vildskaben kan det godt være lidt svært at kende de enkelte numre fra hinanden.

Inden koncerten sluttede kom At The Gates’ frontmand Tomas Lindberg ind og skreg med på et af numrene, og guitaristen sprang hele vejen fra scenen og ned i publikum … med sin guitar hængende om halsen!

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar