06.07.08 – Slayer – Orange Scene, Roskilde Festival

slayer-presse2008-565x377

Slayer leverede som altid varen

Før Slayer gik på Orange Scene søndag eftermiddag, havde køen til de to pits foran scenen vokset sig til gigantiske dimensioner. Så selvom Slayer efterhånden har spillet på Roskilde Festival en del gange, var det rart at se, at pusten stadig ikke er gået af deres fans.

Når Slayer går på scenen, kan man være sikker på, at der er dømt massiv lyd, og scenen var da også til lejligheden fyldt op med intet mindre end 36 marshall-kabinetter, der selvom de garanteret ikke var forbundet alligevel gav et massivt indtryk. Efter en kort støj-intro satte bandet koncerten i gang med ”God Hates Us All”.

Setlisten bestod både af gamle og nye numre, og således fik vi både ”Cult” og ”Jihad” fra nyeste album Christ Illusion, samt klassiske Slayer-hits som bl.a. ”War Ensemble”, ”South Of Heaven”, ”Captor Of Sin”, og ”Die By The Sword”. Med ”Raining Blood” nåede koncerten sit vidunderlige klimaks, og som ekstranumre fyrede Slayer ”Mandatory Suicide” og ”Angel Of Death” af.

Det er sgu’ befriende at se, at Slayer stadig nyder at spille deres musik foran et publikum. Under hele koncerten var Tom Araya et stort smil, og selvom der er tale om ”ond” musik, er det fedt at se, man også kan være glad samtidig.

Slayer er stadig et af den hårdeste metals største navne, og eftersom de leverer varen hver eneste gang, er undertegnede også sikker på, at de vil være på toppen længe endnu.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar