28.06.15 – Black Book Lodge – Rising, Roskilde Festival

BlackBookLodge-Press2015-1050x700

Introvert på den uinteressante måde

Da danske Black Book Lodge spillede søndag aften på Risingscenen, var fremmødet stort, men det var bandets egen evne til at komme ud over kanten til gengæld ikke.

Roskilde Festivals upcoming scene, Rising, var i år rykket over i Vestområdet og havde desuden fået en makeover, der fik den til at ligne en reel scene og ikke blot en campingscene. Da Black Book Lodge gik på for at spille deres melankolske, men dog hårde, rock, søndag aften var der et ganske stort publikum. Bandet spillede overvejende flest numre fra deres nyeste udgivelse Entering Another Measure, hvilket naturligvis er forståeligt, da albummet skal promoveres. Dog fremstod sangene noget ens i lyd og især i udførsel, hvilket gjorde koncerten noget uinteressant i længden.

Da denne anmelder så bandet på Copenhell i 2014 var det et langt mere spændende live-bekendstskab, men på Rising var de introverte på den kedelige måde. At spille melankolsk musik og være indadvendt er ikke nødvendigvis lig med at være monoton og kedelig, men det var desværre tilfældet her.

Man kan dog ikke tage fra bandet, at de er meget velspillende og tight, og at de desværre kæmpede med dårlig lyd i det første nummer, men meget over det middelmådige blev det ikke til.

 

6 Karakter
6
Written By

Jeg er fra Amager, cand. mag. i dansk fra Københavns Universitet, og lidt af en musiknørd. Har en forkærlighed for den hårdere rock og metal, men elsker også meget af musikken fra 1960'erne, og har desuden formået at få lidt electronica sneget ind i den stødt voksende albumsamling.