Download nummer fra danske Klak Tik

Danske Klak Tik har netop udgivet debutalbummet Must We Find a Winner. Et album, der har høstet ganske fine anmeldelser – og når man hører albummet forstår man hvorfor. Om vores anmelder er enig i min bedømmelse finder vi ud af senere, men indtil da kan man fornøje sig med nummeret ”The Second Wave is Sometimes Bigger”, der også er at finde på albummet. Det kan nemlig downloades lige her.

Klak Tik holder releasefest i aften kl. 20 i Huset på Magstræde i København. Det koster 60 kr. at komme ind, men så får man også opvarmningskoncert af Michael Møller, og så vil Janis fra Choir Of Young Believers og Cæcilie Trier fra Chimes & Bells komme og vende plader før, under og efter koncerten.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar