Kvelertak spiller to koncerter i Danmark

Norske Kvelertak har indtaget mangt et metalhjerte siden deres selvbetitlede debutudgivelse udkom i juni 2010. I forbindelse med udgivelsen skrev de norske anmeldere bl.a. “den bedste norske debut album nogensinde” og “det bedste norske band siden A-Ha”. Live er bandet bestemt heller ikke uefne, og med koncerter på store engelske festivaler som Reading og Leeds, den omrejsende Sonisphere og senest danske Copenhell, må man sige, at Kvelertak er ved at være et erfarent liveband.

Nu er turen kommet til en omfattende Europa-tour, hvor Kvelertak agerer headliners. En tour, der igen bringer bandet forbi Danmark – nærmere bestemt Voxhall i Aarhus d. 11. december og Lille Vega i København den 12. december. Forsalget starter fredag den 8. juli via billetlugen.dk.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar