Ulver forsanger på kommende Borknagar album

KristofferRygg-Ulver-Presse2015-565x377
Ulvers Kristoffer Rygg er en driftig herre, der har sine fingre nede i en hel del projekter, og mens hans hovedband har fjernet sig en hel del fra black metal genren, som lå til grund for bandets tidlige albums, så har Rygg bl.a. produceret for den danske black metal komet Myrkur. Nu vender Rygg for alvor tilbage til rødderne, da han netop har indspillet vokal på to numre til det kommende album for det progressive black metal band Borknagar. Han har indsunget leadvokalen til nummeret “Winter Thrice” samt ekstravokal til “Terminus”.

Rygg var den oprindelige vokalist i Borknagar og var med i bandet fra 1995-1997. Udover Rygg kommer pladen også til at indeholde vokal fra Vintersorg, ICS Vortex og Lazare.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars