3/4 af Kyuss gendannes til foråret

For mangt en stoner rock fan, har en Kyuss reunion været en våd drøm de sidste mange år, og da tidligere Kyuss sanger John Garcia (billedet) i år spillede det europæiske kontinent tyndt med nostalgi-karavanen “Garcia Plays Kyuss”, og i den forbindelse gæstede Loppen i København, troede man ikke det kunne blive bedre. Men der tog man (og undertegnede) fejl!

Til dette års Hellfest i Frankrig, blev det nemlig til en spontan reunion, da både Brant Bjork og Nick Oliveri joinede Garicia på scenen til versioner af “Gardenia” og “Green Machine”.

Heldigvis var der ikke tale om en engangsforestilling, da de tre herrer til foråret har besluttet sig for at slå pjalterne sammen og tage på en Europa-tour sammen under titlen “Kyuss Lives”. Helt perfekt bliver det dog ikke, da Josh Homme ikke deltager i touren, men i stedet står Bruno Fevery, der også var med på “Garcia Plays Kyuss” touren, for guitaren.

Indti videre er der desværre ikke kommet nogen danske datoer på tourplanen, men da der er en hel dag mellem koncerterne i Stockholm og Hamborg, har man jo stadig lov til at håbe.

Tourplanen ser indtil videre sådan ud:
Mar. 11 – Rökeriet – Bergen, Norge
Mar. 12 – Rockefeller – Oslo, Norge
Mar. 13 – Debaser Medis – Stockholm, Sverige
Mar. 15 – Docks – Hamborg, Tyskland
Mar. 16 – Columbia Halle – Berlin, Tyskland
Mar. 17 – Garage – Saarbrücken, Tyskland
Mar. 18 – Z7 – Basel, Schweiz
Mar. 19 – Backstage Werk – München, Bayern, Tyskland
Mar. 20 – Gödör – Budapest, Ungarn
Mar. 22 – Arena – Wien, Østrig
Mar. 23 – Live Club – Milano, Italien
Mar. 24 – Hugenottenhalle – Frankfurt, Tyskland
Mar. 25 – Elysee Montmartre – Paris, Frankrig
Mar. 26 – Fuss Club – Athen, Grækenland
Mar. 27 – AB – Bruxelles, Belgien
Mar. 28 – Live Music Hall – Köln, Tyskland
Mar. 29 – Paradiso – Amsterdam, Holland
Mar. 31 – Rock City – Nottingham,  Storbrittanien
Apr. 01 – Wulfrun Hall – Wolverhampton, Storbrittanien
Apr. 02 – The Forum – London, Storbrittanien

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar