Julian Casablancas har udgivelsesdatoen klar

cover-juliancasablancas-phrazesfortheyoung-2009-565x565

På sin hjemmeside har The Strokes’ frontmand Julian Casablancas afsløret releasedatoen for sit første soloalbum, Phrazes for the Young. Det sker den 19. oktober, og albummet kan allerede nu bestilles på Casablancas hjemmeside. Coverbilledet kan ses herover.

Med udgivelsen af Phrazes for the Young træder Casablancas i tre andre Strokes-medlemmers fodspor. Således har både Fabrizio Moretti, Nikolai Fraiture og Albert Hammond Jr. udgivet albums udenom The Strokes. Moretti med bandet Little Joy, Fraiture under navnet Nickel Eye og Hammond har udgivet to albums i eget navn.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar