A Camp udgiver EP med covernumre

acamp-presse2009-565x377

Svenske A Camp der har Cardigans sangerinden Nina Persson bag mikrofonen, udgav tidligere på året Colonia, der var efterfølgeren til det selvbetitlede debut album fra 2001.

Nu er bandet så atter klar med en udgivelse, men denne gang drejer det sig ikke om egenkompositioner. I forbindelse med deres igangværende US-tour sender A Camp nemlig en digital cover-EP på gaden. EP’en vil være tilgængelig via de fleste digitale distributører fra d. 16. juni.

Tracklisten til Covers-EP er:
1. Us and Them (Pink Floyd)
2. Boys Keep Swinging (David Bowie)
3. I’ve Done it Again (Grace Jones)

På den officielle A Camp hjemmeside forklarer bandet, hvorfor de har valgt at lave covers af lige netop disse kunstnere.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar