AFI har sit ottende album på vej

afi-presse-2006-565-377

Så er AFI ved at være klar til at skyde sit ottende album af sted. Bandets bassist Hunter Burgan annoncerede forrige aften på Twitter, at efterfølgeren til 2006’s Decemberunderground bliver udgivet den 29. september.

AFI begyndte indspilningerne til det nye album, Crash Love, tilbage i november 2008 sammen med producer David Bottrill (Peter Gabriel, Muse, Tool).

Siden Decemberunderground har bandets medlemmer hver især haft forskellige projekter kørende. Frontmand Davey Havok har startet sin egen tøjkollektion, Havok og guitarist Jade Puget har indspillet electoalbummet Cexcells (2007) under navnet Blaqk Audio, og Hunter Burgan har dannet sit eget band, The Force, og været med på Tegan And Sara’s The Con.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar