Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse

Danske Agnes Obel udgav tidligere på året ep’en Riverside, der viste et sjældent stort talent. Den 4. oktober udsender hun sit debutalbum i Danmark, Philharmonics, der udgives på det anerkendte tyske pladeselskab [Pias].

Agnes Obel er bosat i Tyskland og selvom hun både har spillet på SPOT Festivalen og varmet op for Jónsi i Vega, så er hun stadig et relativt ukendt navn i Danmark. Det kan der måske bliver lavet om på når hun spiller sin første ’rigtige’ koncert i Danmark på Copenhagen Jazzhouse den 14. november. Herfra skal i hvert fald lyde en varm anbefaling af koncerten.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar