Akustisk showcase med Kaizers Orchestra på onsdag d. 17/11

Kaizers Orchestra står foran sin største satsing nogensinde med sin kommende Violeta, Violeta trilogy: Tre pladeudgivelser, der udgives i ti lande fordelt over to år.

Volume 1 udkommer d. 31. januar 2011. Men allerede om få dage er det muligt fra bandets egen mund at høre mere om trilogi-projektet. På onsdag d. 17. november kl. 19.00 spiller Janove og Øyvind, hhv. forsanger og bassist i Kaizers Orchestra, nemlig en akustisk showcase på Ideal Bar i København.

Her kan man høre en håndfuld af sangene fra den kommende første udgivelse i trilogien i akustiske udgaver. Desuden vil bandmedlemmerne fortælle om Violeta, Violeta-projektet og de turné-planer, der følger med udgivelserne. Og så vil der også være et snig-lyt på nogle af de færdig-producerede numre fra det kommende album. Violetta, Violetta – Vol. 1 udgives i Danmark på Skandinavian Recordings og distribueres af Universal Music.

Der sælges et stærkt begrænset antal billetter til showcasen på onsdag. Billetterne koster 1 kr. + gebyr (i alt 21 kroner) og kan købes på www.billetlugen.dk.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar