Alcoholic Faith Mission på vej med nyt album

alcoholicfaithmission-presse2010-565x377

Mindre end et år efter udgivelsen af det anmelderroste album 421 Wythe Avenue er Alcoholic Faith Mission klar med deres tredje album, Let This Be The Last Night We Care.

Albummet udkommer d. 5. marts og følger op på 2009s succes 421 Wythe Avenue, der bl.a. fik følgende ord med på vejen af diskant.dk’s anmelder:

At lytte til AFM er som at sidde i et storbyrum, helt alene sammen med sin gode ven Jack Daniels, og forsøge at tyde betydningerne af stjernernes skær i kontrasten til det blinkende neonskilt oven over den lokale liquershop. På AFM’s debut Misery Loves Company fra 2006, stod numrene vibrerende rene i et underspillet univers af akustiske guitarer, sang og med et tomt fravær af mening og retning. På 421 Wythe Avenue, som også er adressen på den taglejlighed i Brooklyn, hvor pladen er indspillet, drager kollektivet igen ud i natten, nu suppleret med en kvindelig vokal og en elektronisk dimension, der breder musikken mere ud og giver hele projektet, eller missionen, noget mere substans og karakter.

Ifølge pladeselskabet PonyRec’s udsendte pressemeddelelse så fortsætter Let This Be The Last Night We Care hvor 421 Wythe Avenue slap.

Udover at give koncerter i Frankrig, Tyskland, England, Svejts, Østrig og Tjekkiet, så spiller Alcoholic Faith Mission tre koncerter i Danmark på følgende spillesteder:

15. april Studenterhuset, Århus
16. april 1000 Fryd, Ålborg
17. april Loppen, København

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar