Alcoholic Faith Mission tager på tour

Foto: Erika Svensson

Danske Alcoholic Faith Mission tager fra den 2. november på en lille tur rundt i Danmark. En tour, der består af fire koncerter og som bringer bandet forbi Hillerød, København, Århus og Aalborg.

Her på siden har Alcoholic Faith Missions albums 421 Wythe Avenue (2009) og Let This Be The Last Night We Care (2010) høstet rigtig gode anmeldelser, men også i udlandet har bandet gjort sig bemærket. I hvert fald har selveste Lou Reed spillet bandets musik i et radioprogram, og både Rob Thomas (Matchbox 20) og Kathleen Edwards har tweetet positivt om dem.

Alcoholic Faith Mission, der netop er hjemvendt fra en tour i Tyskland og Schweiz, har siden 2009 spillet ca. 170 koncerter i Sverige, Tyskland, England, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Italien, Polen, Letland, Island, USA og Canada.

Alcoholic Faith Mission kan opleves følgende steder:

2 Nov – Klaverfabrikken, Hillerød (DK)
3 Nov – Musikcaféen, Huset, Copenhagen (DK)
9 Nov – Radar, Aarhus (DK)
10 Nov – Studenterhuset, Aalborg (DK)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.