Alexisonfire navngivende kommende album

alexisonfire-can-presse-565
I løbet af sommeren vil Alexisonfire smide en cd på gaden, der med garanti kan holder søvnen på afstand, så festen i parken, på stranden eller hvor man nu foretrækker at feste, kan vare endnu længere! Old Crows/Young Cardinals hedder albummet, og det udkommer på bandets manager Joel Carrieres pladeselskab Dine Alone Records. Det er også her sangerne/guitaristerne fra bandet, Dallas Green og Wade MacNeil er tilknyttet med sideprojekterne City And Colour og Black Lungs.

Bandet har produceret albummet sammen med Julius ’Juice’ Butty, der også arbejdede på Alexisonfires to seneste albums. Om det er et tegn på, at der ikke vil være den store udvikling i bandets udtryk vides ikke, men hvis det er, så gør det heller ikke noget. For Crisis, der udkom i 2006, sparkede i den grad røv – på en voldsom melodisk måde.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar