Amerikanske Mercury Rev kommer til Danmark i efteråret

Foto: VK Red Duvier
Foto: VK Red Duvier

Netop som koncerten med Mercury Rev på dette års Beatday er overstået, er det blevet offentliggjort, at bandet vender tilbage til Danmark senere på året. Koncerterne er en del af bandets Europa-tour som support for det 7. Mercury Rev album Snowflake Midnight, der udkommer 29. september.

I forbindelse med udgivelsen af Snowflake Midnight udsendes også det digitale album Strange Attractor, der samme dato kan downloades kvit og frit fra bandets hjemmeside www.mercuryrev.com.

Mercury Rev spiller på århusianske Train d. 18. november og på Vega i København d. 19. november.

Billetsalget starter lørdag d. 16. august kl. 10.00 via www.ebillet.dk (Train) eller www.billetnet.dk (VEGA).

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar