Andrew Bird til Amager Bio i næste uge


Den albumaktuelle violinspiller og fløjtevirtuos Andrew Bird lægger på mandag vejen forbi Amager for at give koncert i Amager Bio. Med sig i bagagen har han det fine album Hands of Glory, der udkom blot otte måneder efter Break It Yourself.

Tilbage i 2009 gav Andrew Bird koncert i Lille Vega. Anmeldelsen af den koncert havde følgende overskrift her på siden: “Betagende smukke sange fra Andrew Bird”. Og betagende smukt er lige hvad det er, nå multiinstrumentalisten spiller live, hvor violinen bliver ligeligt brugt som almindelig violin og som et strengeinstrument, der slås an med fingrene.

Billetterne til koncerten kan købes via Billetlugen til 260 kr. + gebyrer.

Med sig som opvarmer har Andrew Bird countrysangerinden Tift Merritt, der udgav Traveling Alone tidligere i år.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.