Andrew Bird udgiver album d. 6. marts


Multiinstrumentalisten med hang til at fløjte, Andrew Bird, er på trapperne med albummet Break It Yourself. Albummet er hans første reelle studiealbum siden Noble Beast fra 2009. Siden det album har han dog udgivet Useless Creatures (2010), der oprindeligt var en del af en deluxe-version af Noble Beast, og soundtracket Norman (2011).

I forbindelse med Noble Beast gav Bird en rigtig god koncert i Lille Vega. Om han kommer forbi Danmark med det nye album vides endnu ikke, men at han kommer til Europa skulle være ganske vist, da der allerede er annonceret et par koncerter.

Tracklisten til Break it Yourself:

1. Desperation Breeds…
2. Polynation
3. Danse Caribe
4. Give it Away
5. Eyeoneye
6. Lazy Projector
7. Near Death Experience Experience
8. Behind the Barn
9. Lusitania
10. Orpheo Looks Back
11. Sifters
12. Fatal Shore
13. Hole in the Ocean Floor
14. Belles

Herunder er et lille klip med et af numrene fra det nye album – der i øvrigt allerede er landet på diskant-redaktionens bord.

Andrew Bird – Break It Yourself from Mom+Pop on Vimeo.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.