Andrew Bird udgiver nyt… igen! Og gæster Danmark.

I marts i år udgav den amerikanske musiker Andrew Bird albummet Break It Yourself, og den 30. oktober er han på banen igen. Denne gang udgiver han otte numre i form af en ep med titlen Hands of Glory. Udover to nye numre indeholder den nye udgivelse en anden version af ”Orpheo Looks Back” fra Break It Yourself samt covernumre af bl.a. The Carter Family og The Handsome Family.

Udover at glæde sig til ep’en, så kan danske fans også se frem til, at Andrew Bird lægger vejen forbi Amager Bio, hvor han giver koncert den 19. november. Med sig har han countrysangerinden Tift Merritt, der spiller opvarmning. Billetter kan købes via Billetlugen.

Tracklisten til Hands of Glory:

1. Three White Horses
2. When That Helicopter Comes
3. Spirograph
4. Railroad Bill
5. Something Biblical
6. If I Needed You
7. Orpheo
8. Beyond the Valley of the Three White Horses

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.