Anthrax klar med albumtitel og udgivelsesdato


Scott Ian fra det aldrende thrashband Anthrax har tweetet, at bandets tiende studiealbum udkommer den 13. september og bærer titlen Worship Music. Albummet er bandets første i otte år, men hvad mere interessant er, så er det deres første med Joey Belladonna tilbage bag mikrofonen, hvor han ikke har stået siden klassikeren Persistence of Time fra 1990. Efter det album blev han erstattet af Armored Saints John Bush, der stod i spidsen for bandet de næste fire studiealbums.

Anthrax blev færdige med indspilningerne af albummet tilbage i april og tweetede i den forbindelse, at det er deres mest følelsesladede album til dato. Hvad det så end betyder.

Inde på Anthrax’ hjemme side kan man downloade nummeret ”Fight ’Em Till You Can’t”, der bliver at finde på det nye album.

Nedenfor er indlejret tre numre fra Persistence Of Time for at minde om hvordan Anthrax lyder med Belladonna i front:

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar