Anthrax på udkig efter ny sanger

anthrax-presse-2008-565x377
I sidste uge måtte Anthrax bl.a. aflyse en koncert i Hultsfred, Sverige og en i Lille Vega. I første omgang forlød det, at sanger Dan Nelson var blevet alvorligt syg, men at bandet ville være klar til at spille igen senere på ugen.

Nu forlyder det dog, at Dan Nelson har forladt det legendariske metalband pga. sygdom, og at Anthrax er på udkig efter en ny sanger – der vil blive bandets niende af slagsen! Joey Belladonna og John Bush er nok de mest kendte af Anthrax’ tidligere vokalister og netop sidstnævnte har besluttet at hjælpe sine gamle bandkollegaer ved at synge ved deres koncert på Sonisphere Festival i England den 1. august. Alle andre koncerter er foreløbigt blevet aflyst – bl.a. deres amerikanske koncerter med Slipknot i august og september.

Hvem den nye sanger bliver vides endnu ikke, men det forlyder, at bandet allerede nu gør sig tanker om hvem den heldige skal være.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar