Antony and the Johnsons har nyt album på vej

Foto: Leah Nash
Den sjette august sender Antony and the Johnsons deres femte album på gaden. Titlen er Cut the World, og i stedet for nye sange, så indeholder albummet live-versioner af sange fra bandets fire tidligere albums; Antony & the Johnsons (2000), I Am A Bird Now (2005), The Crying Light (2009) og Swanlights (2010). Eneste nye nummer er titelnummeret. Nummeret er et af Antonys sange til The Life and Death of Marina Abramovic, der er instrueret af Robert Wilson og har bl.a. Antony, Marina Abramovic og Willem Dafoe som medvirkende.

Albummet er indspillet i DRs Koncertsal den 2. og 3. september sidste år med DRs Underholdningsorkester som backingband.

Tracklisten til Cut The World:

Cut the World
Future Feminism
Cripple and the Starfish
You Are My Sister
Swanlights
Epilepsy Is Dancing
Another World
Kiss My Name
I Fell In Love With a Dead Boy
The Rapture
The Crying Light
Twilight

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.