Arab Strap indspiller en nyt nummer

arabstrap-presse2006-565x377

Malcolm Middleton og Aidan Moffat har ikke indspillet noget sammen siden Arab Strap blev opløst tilbage i 2006. Det har de dog nu, for i anledning af det Arab Strap box-set, der bliver udgivet næste år har de indspillet nummeret ”Daughters of Darkness”. Box-settet, der ser dagens lys i februar, bærer titlen Scenes of a Sexual Natuere og indeholder vinyludgaver af bandets to første albums – The Week Never Starts Round Here og Philophobia – samt en dobbelt-cd med sjældenheder og en cd med livenumre optaget af BBC.

The Week and Philophobia vil også blive udgivet som cd, der udover de originale sange også indeholder livesange fra Peel Sessions.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar