Årtiets bedste albums!

arcadefire-presse-2007-565x377

I anledning af skiftet til 2010 kårer diskant.dk 00’ernes tredive bedste albums. Vi gør det ikke blot ved at stille albummene op på endnu en liste, der kører fra 30-1, men derimod vil vi i løbet af januar levere en retrospektiv anmeldelse af hvert eneste af de tredive albums, der klarede sig med på listen.

Hver dag kl. 8 vil der blive lagt en ny anmeldelse ind til frit skue – d. 7. og d. 14. januar vil der også komme en anmeldelse kl. 14. Vi lægger ud med nummer 30 på listen i morgen og slutter af med nummer 1 den 31. januar. Man skal altså have lidt tålmodighed!

Flere af de albums, der er med på listen vil også kunne findes på andre lister og er svære at komme udenom – bl.a. kan det røbes, at Arcade Fire (billedet) er repræsenteret – men vi kan garantere for, at der også er et par gedigne overraskelser imellem.

Rigtig god læselyst!

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

4 kommentarer

  • Udover at se listen glæder jeg mig selvfølgelig også til at læse anmeldelserne :-)

  • Ha… Ja, jeg må ikke røbe noget, men jeg må desværre sige, at World Painted Blood ikke helt har fanget mig, men jeg har heller ikke hørt det så meget. Er der et nummer eller to, der er bedre end de andre og som du derfor kan anbefale mig at lytte til en ekstra gang?

Skriv et svar