At the Drive-in, Blues Pills, Bersærk m.fl tilføjet Roskilde Festival programmet

AtTheDriveIn-Presse2016-1050x700

Med mindre end 4 måneder til dette års Roskilde Festival kan festivalen nu tilføje 20 ekstra kunstnere til programmet. Den mest interessante tilføjelse er nok gendannede amerikanske At teh Drive-in (billedet), der nok har stået højt på mangt en rockfans ønskeliste.

Derudover tilføjes også navne som de svensk/amerikanske fuzz-rockere Blues Pills, den amerikanske rapper Macklemore, Alex Turner supergruppen The Last Shadow Puppets, danske Bersærk og mange flere.

Dagens 20 offentliggjorte navner er:
Macklemore & Ryan Lewis (US)
At the Drive-In (US)
The Last Shadow Puppets (UK)
Blues Pills (SE)
Choir of Young Believers (DK)
Diät (DE)
Ex Eye (US)
Fox Millions Duo (US)
Freddie Gibbs (US)
Guardian Alien (US)
Kakkmaddafakka (NO)
Bersærk (DK)
Chinah (DK)
Emilie Ramirez (DK)
Gents (DK)
Gundelach (NO)
Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS? (FI)
Milkywhale (IS)
Reykjavíkurdætur (IS)
Sudakistan (SE)

Festivalens endelige line-up offentliggøres i starten af april.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars