Bad Afro udgiver australsk psykedelisk folk

thedollyrockermovement-aus-presse2009-565x377

Danske Bad Afro Records har en særdeles høj status rundt omkring i verden hos fans af garage- og punkrock. Selskabets ejer Lars Krogh har nemlig i den grad formået at skabe internationale kontakter, og siden starten i 1996, har selskabet udgivet plader, ep’er og singler med navne som bl.a Baby Woodrose, The Flaming Sideburns, Turbonegro og The Hellacopters.

Gennem det meste af Bad Afros eksistens har fokus været på den skandinaviske rock, men sidste år brød Lars Krogh sit skandinaviske cølibat, og udgav singler med italienske The Mojomatics og australske The Dolly Rocker Movement. Det er sidstnævnte, der d. 22. februar kommer med deres tredie album Our Days Mind The Tyme på Bad Afro. Selskabet  har sikret sig rettighederne til udgivelsen uden for Australien.

The Dolly Rocker Movement blev dannet i Sydney i 2002 og de er stærkt inspireret af garage rock fra 60’erne, psykedelisk rock og West Coast folk. 

Bandets to første plader – Electric Sunshine og A Purple Journey Into The Mod Machine – udkom begge på australske Off The Hip i 2006, men fås nu som download i hele verden via Bad Afro. 

www.myspace.com/thedollyrockermovement

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar