Bad Religion giver live-download væk

badreligion-30aarsjubilaeum-2010-565x377

Det legendariske amerikanske punkband Bad Religion har efterhånden en del år på bagen – helt nøjagtigt 30 af slagsen – og det skal selvfølgelig fejres. Derfor vil bandet på deres kommende tour indspille et livealbum, som skal komme deres fans til gode.

Som en tak til alle Bad Religion fans for deres support gennem årene, vil bandet nemlig give indspilningen 30 Years Live væk til alle der registrerer sig på mailinglisten. Klik her for at skrive dig op til de gratis glæder!

På den forestående tour vil bandet også spille numre fra den næste plade, der udkommer til efteråret. Så selvom alderen langsomt stiger, lader det ikke til at den er begyndt at trykke endnu.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

Skriv et svar