Badly Drawn Boy på vej med tre nye albums

Damon Gough aka Badly Drawn Boy havde stor succes med sine to første albums. Debuten The Hour of Bewilderbeast (2000) vandt den prestigefulde Mercury Prize og solgtes i mere end 300.000 eksemplarer. Opfølgeren, der også fungerede som soundtrack til About a Boy (2002), kunne næsten ikke undgå at blive en succes, hvilket den da også blev. Sidenhen gik Badly Drawn Boy den poppede vej, og i takt med dette faldt både salgstal og anmeldepopularitet.

Foreløbigt har Badly Drawn Boy udgivet seks albums, men det ser der ud til at blive lavet godt og grundigt om på! Således er det blevet annonceret, at Badly Drawn Boy de kommende måneder vil udgive hele tre albums med den overordnede titel It’s What I’m Thinking. Første del, der bærer undertitlen Photographing Snowflakes bliver udgivet den 4. oktober.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar