Band of Horses bekræfter ny koncertdato

Efter aflysningen af søndagens koncert i Store Vega kan Beatbox Booking nu meddele, at Band Of Horses kommer til København d. 17. juni.

Mindre end én time var, hvad det tog det amerikanske band at udsælge deres aflyste koncert i Store Vega. Som følge af denne store efterspørgsel på billetter, der det derfor blevet valgt at rykke den kommende koncert til Falconer Salen.

Billetter købt til Vega er gældende til den nye koncert dato, men er man forhindret i at komme til den koncerten i Falconer Salen, kan man få refunderet sine billetter, hvor købt, indtil 1. juni.

Den nye dato er torsdag d. 17. juni. Billetter kan købes fra fredag den 23. april kl. 10:00 via billetlugen.dk.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar