Bat For Lashes udgiver Two Suns i special edition

batforlashes-presse-2009-565x377

Den 3. november kan Bat For Lashes-fans få mere at glæde sig over. Det er nemlig dagen hvor Astralwerks Records genudgiver Two Suns i en special edition. Udover de oprindelige numre, så kommer udgivelsen til at indeholde uudgivne covernumre, livesange, demoer og remixes samt en dvd med den 48 minutters lange dokumentar Two + Two. Dvd’en indeholder også ’behind the scenes’-optagelser.

Om Two Suns skrev diskant.dks anmelder bl.a. følgende:

Natasha Khan kommer fra søvnige og aldeles britiske Brighton, men med pakistansk blod i sine årer. På hendes seneste udspil Two Suns begiver Khan sig ud i et eventyrligt musikalsk univers, hvor hendes stilsikre talent for at ramme de simple popmelodier forenes med tilpas skævhed og originalitet til at det hele fungerer.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar