Bear In Heaven og Oh No Ono slår pjalterne sammen i Lille Vega

Den 10. august får danske indiefans mulighed for at opleve de hypede synthprog-pop’ere Bear In Heaven i et noget usædvanligt setup. Brooklyn-bandet tager nemlig vennerne fra danske Oh No Ono med på scenen i når de giver koncert i Lille Vega. Koncerten vil bestå af numre fra begge bands samt hidtil uhørte kollaborationsnumre. Opvarmningen står danske Treefight For Sunlight for.

Bear In Heaven fik sidste år et mindre gennembrud med albummet Beast Rest Forth Mouth, som bl.a. Pitchfork var glade for og de kvitterede med karakteren 8,4. Albummet udkommer i Danmark senere på måneden med en ekstra cd med remixes af de oprindelige numre.

Bear in Heaven og Oh No Ono mødtes i New York tilbage i januar måned, hvor de to bands delte scene på legendariske Mercury Lounge. Siden da har de dyrket deres forkærlighed for hinanden og musikken – bl.a. har Oh No Ono remixet Bear In Heavens ”Lovesick Teenagers”.

Billetprisen til koncerten er 120 kr. + gebyr og de købes enten via Vega, Billetlugen eller i Fona-butikker.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar