Beck klar til endnu et Record Club album

Becks Record Club går i al sin enkelhed ud på at lave en coverversion af et helt album på en enkelt dag. Foreløbig har han sammen med musikere som Jeff Tweedy, Jamie Lidell, Devendra Banhart, Feist, Nigel Godrich og mange flere indspillet versioner af Cohens Songs of Leonard Cohen, Velvet Undergrounds Velvet Underground & Nico, Skip Spences Oar og INXS’ Kick, der alle kan høres og ses på Becks hjemmeside.

Nu har Beck været på spil igen. Denne gang er det den græske New Age komponist Yannis Live at the Acropolis (1993), der er blevet genindspillet i Becks version. Til at hjælpe har Beck bl.a. indhentet Sonic Youths Thurston Moore og Tortoise.

Første sang fra sessionen ligger allerede på Becks hjemmeside og hen over sommeren vil der blive lagt et nyt nummer ind hver uge.

Record Club: Yanni “Santorini” from Beck Hansen on Vimeo.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar