Bit Day i Roskilde på lørdag

Foto: Kenneth Nguyen

Hvis du kan lide computerspil og musik, så er det måske en ide at møde op i Musicon på Rabalderstræde 1 i Roskilde på lørdag kl. 17. Her afholdes nemlig Bit Day, der er en blanding af old-school konsolspil, de nyeste 3D-spil og musik. Det vil være GameStop og Activision, der leverer spillene, der vil blive stillet til rådighed til fri afbenyttelse i Hal 7.

Kl. 18 går den første DJ på og kl. 20, går det første band på scenen. Hvem der kommer og DJ’er melder pressemeddelelsen intet om, men de to bands, der kommer, er de elektroniske acts Alloy Alloy (billedet) og La Belle Indifference. Musikken foregår i Smedjen og der vil være DJs helt til lukketid kl. 03.

Er man både til musik, computerspil og skateboarding, så bliver det hele bare endnu bedre. For skatehallen i Hal 12 vil være åben og til fri afbenyttelse.

Indgangen koster 75 kroner – og der tages ikke dankort. Men til gengæld loves der billige øl. Arrangementet slutter kl. 03 søndag morgen.

Læs mere på arrangementets Facebook-side.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar