Bliv opvarmningsband på Kashmirs tour!

kashmir-presse-565x377

Kashmir har, i et forsøg på at hjælpe danske talenter frem i rampelyset, indgået en aftale med Royal Beer, der går ud på, at et heldigt (dygtigt!) band kan vinde 50.000 kroner og jobbet som opvarmningsband på Kashmirs efterårstour.

Ifølge Gaffa udtaler Kashmirs frontmand Kasper Eistrup dette om konceptet:

Vi var ikke i tvivl, da vi blev præsenteret for ideen. Musikken har givet os en masse uvurderlige oplevelser og erfaringer, som vi gerne vil bringe videre til morgendagens talenter. Dansk musik skal hele tiden udfordres og stimuleres, så der kan skabes grobund for nye talenter — og hvis vi kan være med til at hjælpe en kommende stjerne på vej, så er det vores måde at give noget retur til rockmusikken.

Der er altså ikke bare penge og koncerter i udsigt til vinderne, men også uvurderlig knowhow fra et af tidens største danske rockbands.

www.royalbeer.tv fortæller Kashmir mere om konceptet og man kan tilmelde sit til konkurrencen.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar