Bon Iver-nyheder


Den 20. juni udgiver Bon Iver sit kommende album. Albummet følger op på debuten For Emma, Forever Ago, der tilbage i 2008 høstede stor anerkendelse.

Tidligere på ugen frigav Bon Iver første single, ”Calgary”, til fri download (se nedenfor), og i forgårs blev det offentliggjort at Bon Iver giver koncert i Falconer Salen lørdag den 5. november (med Kathleen Edwards som opvarmning!). Billetsalget til koncerten starter på lørdag via Billetlugen.

I dag har Bon Iver offentliggjort teksterne til det kommende album. De kan findes her, og er man meget glad for Bon Iver, så kan man forudbestille albummet med lidt ekstra sager her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar