Bon Iver udgiver nyt album i juni

Bon Iver’s Justin Vernon er på vej med et nyt album her fire år efter fuldlængdedebuten For Emme, Forever Ago så dagens lys og begejstrede mangt en musikelsker. Siden har Bon Iver udgivet ep’en Blood Bank (2009) og været med med på soundtracket til New Moon samt gæstet på to af numrene på Kanye Wests My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010).

Nu er Bon Iver så endelig ved at være klar med sit album nummer to. Til at hjælpe sig har han hyret Arcade Fires og Tom Waits’ saxofonist Colin Stevens og pedal-steel guitaristen Greg Leisz, der har spillet med Bill Frissell og Linda Rondstadt.

Vernon udtaler til Rolling Stone:

I brought in a lot of people to change my voice — not my singing voice, but my role as the author of this band, this project.

Det kommende album har endnu ingen titel, men det skulle stå klart at det kommer til at indeholde ti numre, hvoraf det ene hedder ”Perth”. Om det nummer fortæller Vernon:

It’s a Civil War-sounding heavy metal song. It’s sort of chaotic, dense, jarring.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar