Brant Bjork spiller i Lyngby

brantbjork-presse2008-565x377

Amerikanske Brant Bjork har i den grad sat et solidt aftryk inden for stoner rocken. Som medlem af genre-sværvægtere som Kyuss og Fu Manchu, og med en omfattende diskografi som solo-artist, er han om nogen indbegrebet af genren. Senest har han udgivet Punk Rock Guilt i 2008, men i 2010 udgiver Brant Bjork Gods and Godesses.

Brant Bjork har flere gange været i Danmark, hvor Århus og København har lagt scener til, men denne gang spiller han på Templet i Lyngby, som er eneste danske koncert på denne tour. Koncerten finder sted d. 21. april, og billetter koster 80 kr. + gebyr på Billetlugen.dk.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar