Cd, film og bog om Nick Drake på vej

Filmmanden Emmett Malloy, der sidste år havde stor succes med The White Stripes Under Great White Northern Lights barsler nu med et nyt projekt. Denne gang er det det britiske folk-ikon Nick Drake, der er i fokus.

Malloy er allerede begyndt på hvad der ifølge ham selv vil ende ud med et album, en lille film og en bog. Indtil videre har Jack Johnson, Andrew Bird og Matt Costa sagt ja til at deltage, men der skulle være mange flere på vej. Malloy fortæller:

I’m just fighting my way through to get the artists I feel will do it justice. I’m excited to get going on it [because] there’s so many great songs.

Nick Drake døde i 1974 i en alder af blot 26 år. Han nåede at udgive tre albums, der til Drakes store fortrydelse ikke kastede megen anerkendelse af sig i Drakes levetid. Det er der sidenhen blevet lavet godt og grundigt om på.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar