Christian Kjellvander spiller i København

Foto: Erik Undehn

Den svenske singer/songwriter Christian Kjellvander har spillet et hav af koncerter i sit hjemland og rundt omkring i resten af Europa, men det er ikke det store vi har set til ham i Danmark. Faktisk har han kun spillet tre gange på dansk grund (hvis man altså ikke regner Skåne med), hvoraf den seneste ligger helt tilbage i 2003 på Roskilde Festival. Men det rådes der nu bod på, når Kjellvander gæster Jazzhouse i København d. 16. maj.

Kjellvander udgav i november sidste år sit femte album The Rough And Rynge, der atter viser Kjellvanders talent for at skrive gode melodier med masser af følelser.

Forsalget starter i dag tirsdag den 1. februar via billetlugen.dk.

Nedenfor kan du sen videoen til “Transatlantic” fra The Rough And Rynge:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar