Clawfinger genindspiller “Deaf Dumb Blind”

clawfinger-presse2008-565x377

Svenske Clawfinger var sammen med navne som Faith No More, Rage Against The Machine og Senser op gennem 90’erne blandt de navne, der var med til at definere genren rap-metal. Næste år har veteranerne 20-års jubiluæm, og det fejrer Clawfinger ved at geninspille debuten Deaf Dumb Blind, der oprindeligt udkom i 1993.

I et interview med det bulgarske musiksite Tangra Mega Rock lader forsanger Zak Tell vide, at det er planen at hive forskellige gæster ind i studiet, og lade dem deltage i genindspilningen af Deaf Dumb Blind. Blandt mulige emner nævnes medlemmer fra Rammstein og Hipocrisy.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

Skriv et svar